Nebula

Situs Berbagi Daring

Ngeunaan EF Sawawa

Naha anjeun hoyong diajar basa Inggris sacara teu resmi dina touch of a jari sareng diajar online atanapi sumping ka pusat EF Adults. Kursus Bahasa Inggris Profesional modern sareng teknologi tinggi pikeun nyanghareupan guru, sistem diajar EF parantos kabuktosan epektip dina nyayogikeun anu pangsaena pikeun anjeun duaan. diajar iraha wae sareng dimana wae. EF SMART ENGLISH mangrupikeun cara diajar anu ngamungkinkeun anjeun diajar basa Inggris anu dianggo dina kahirupan sadidinten anu oge dirojong ku alat aplikasi diajar basa Inggris online. Sistem ieu mangrupikeun siklus pembelajaran anu ngandung sertifikasi "diajar-coba-nerapkeun" anu tujuanna pikeun ngabantosan siswa ngawangun sareng nguatkeun kayakinan diri dina komunikasi basa Inggris.

EF Sawawa aya ku nyayogikeun cara diajar basa Inggris anu anjeun bakal langkung ngartos. EF ngagaduhan seueur kaunggulan anu teu dipibanda ku kursus-kursus basa Inggris sanes. Tujuanana EF nyaeta pikeun ngarobih halangan pikeun diajar basa boh sacara regional sareng budaya, sareng EF parantos ngalaksanakeun tujuan ieu langkung ti 50 taun salaku panaratas latihan kualitas basa Inggris. Kiwari, EF parantos janten panyadia kursus bahasa Inggris anu pangsaena sareng pangageungna di dunya kalayan nawiskeun diajar bahasa sareng kursus-kursus anu disertakeun ka umum sadaya umur kalayan kasempetan diajar di mancanagara sareng program pertukaran budaya. EF parantos ditunjuk jumlahna lima kali salaku latihan bahasa resmi sareng penyuluhan jasa pendidikan pikeun Olimpiade.

29-11-20 (01:29)
Dilihat 144 kali | 0 komentar
no comment
Alasan Tepat Membeli Mobil Bekas »
Game Android Olahraga Sepakbola »
Kemasyhuran Candi Borobudur Di Mata Dunia »
Membangun Suatu Tim Sepakbola Yang Berjaya Di Dream League Soccer 2020 »
Membuat Sebuah Tim Sepakbola Yang Hebat Pada eFootball PES 2021 »
Name:

Comment:

Smilies List
MUSIK » |
VIDEO » | | | | |
Ayo Diklik Dan Bergabung Bersama AdsensecampAyo Diklik Dan Bergabung Bersama PTC IndoAyo Diklik Dan Bergabung Bersama MuatInAyo Diklik Dan Bergabung Bersama Nusaresearch
Gabung dengan kami di Facebook | Twitter | Google Plus
2018 Nebula
Situs Berbagi Daring
online: 0 | hits: 85x